Anne

Het begrip “ons kent ons” gaat bij Anne wel op. Anne is bij de Flavo Group terecht gekomen via Stefani. Van Stefani hoorde Anne goede verhalen over het werken bij de Flavo Group. In eerste instantie was Anne niet op zoek naar een nieuwe baan maar door de verhalen en de diversiteit aan taken raakte Anne enthousiast en besloot ze te solliciteren.

Anne vindt haar werk erg afwisselend. “Geen dag is hetzelfde en dat is maar goed ook want dan verveelt het mij snel. Binnen de Flavo Group heb ik ook verschillende taken en dat geeft mij energie. Zo ben ik bezig met de administratie van onze klanten en breng ik dossiers op orde.” Daarnaast is Anne ook het gezicht van de uitzendtak binnen FROM925. Hier heeft zij een pittige opleiding voor gevolgd, genaamd: ‘uitzendprofessional’. “De opleiding was erg theoretisch en bevatte veel wetten en regels. Het was best taaie kost maar ik heb er veel van geleerd.” Het contact hebben met werkgevers en (potentiële) sollicitanten vindt Anne het leukst. “Ik vind het belangrijk dat er een goede match is tussen werkgever en werknemer. Ik probeer daarbij zo veel mogelijk persoonlijk contact te hebben met beide partijen zodat ik zeker weet dat er een klik ontstaat.

Annes sociale kant zien collega’s ook vaak terug op kantoor. Anne staat altijd open voor een babbel en ze vindt het gezellig op kantoor. Ze geeft aan: “een leuk team is met veel humor en dat heeft iedereen op zijn of haar eigen manier.” Anne draagt zeker bij aan een leuke werksfeer met haar aanstekelijke lach.

Naast haar werk is Anne een bezige bij met een rijk sociaal leven. Van begeleiden van haar zoon, die actief is in de voetbal, tot genieten bij haar strandhuisje met vrienden, tot sporten. Niks is Anne te veel en ze is graag actief.