Anne

Het begrip “ons kent ons” gaat bij Anne wel op. Anne is bij de Flavo Group terecht gekomen via Stefani. Zij werkte eerst bij een groot verzorgingstehuis en zat daar wat haar betreft goed.  De Flavo Group had een vacature uitstaan voor een administratief medewerkster van 32 uur. Dit was voor Anne, in combinatie met het reilen en zeilen thuis, te veel uren. Zij wilde maximaal 20 uur per week werken. Na een gesprek met Peter kon zij toch voor de gewenste 20 uur aan de slag. Anne werkt voor zowel Walcheren Elektrotechniek als voor de andere bedrijven binnen de Flavo Group.

Anne vindt haar werk erg afwisselend. “Geen dag is hetzelfde en dat is maar goed ook want dan verveeld het me snel”. Anne is een bezige bij die naast het werk een rijk sociaal leven heeft en veel buiten is. Van het begeleiden van haar zoon, die actief is in de voetbal, tot genieten bij haar strandhuisje, tot wandelen. “Stil zitten doe ik eigenlijk pas op het eind van de avond, daarvoor is er altijd nog wel wat te doen”.

Anne vindt het gezellig op kantoor. Ze geeft aan: "een leuk team is met veel humor." Daar draagt Anne zeker aan bij met haar aanstekelijke lach.

Anne wil graag de uitzendtak, die onder FROM925 valt, verder opbouwen en uitbreiden. Om haar daar de theoretische bagage voor mee te geven, volgt zij momenteel een pittige opleiding, genaamd: uitzendprofessional. “De opleiding bevat veel wetten en regels en is best taaie kost maar wel interessant”.

Anne praat niet zo graag over zichzelf maar heeft toch meer dan genoeg te melden en is met haar nuchtere kijk op zaken overgoten met een vleugje ironie, een fijne collega