Bianca

Enthousiast en bevlogen startte Bianca in de eerste week van januari aan haar nieuwe baan als administratief medewerker. Geboren en getogen op Walcheren past Bianca met haar niet lullen maar poetsen mentaliteit perfect bij de Flavo Group.

“Ik heb nog nooit zo snel ja gezegd op een functie. Mijn vorige baan vond ik erg uitdagend en ik ging met plezier naar werk maar toch ontbrak er iets”. Ook stonden er grote veranderingen op de planning waar Bianca zich niet prettig bij voelde. Een familiebedrijf trekt mij meer aan, ik voelde gelijk een klik met mijn collega’s en dat vind ik belangrijk. Het kennismakingsgesprek met Peter en Geert ervaarde ik als warm en ik voelde mij direct thuis.

De werkzaamheden binnen de Flavo Group zijn Bianca niet onbekend. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het bijwerken van administraties, het afletteren van de bank, facturen inboeken, telefoons beantwoorden en afspraken inplannen. Het is dus erg afwisselend werk waar Bianca veel energie uit haalt. Ik ben zelf heel transparant dus dat verwacht ik van ook van anderen. Ik vind open en eerlijkheid heel fijn, vooral bij het geven en krijgen van feedback. Daarnaast is Bianca positief ingesteld en denkt ze graag mee in oplossingen.

Privé is Bianca vaak met haar twee shelties aan het wandelen. Daarnaast heeft Bianca nog drie raskatten dus ze is een echte dierenliefhebber. Bianca houdt van gezelligheid met haar familie en/of vrienden, ze brengt veel tijd door met degene die haar dierbaar zijn. We hopen dat Bianca zich fijn voelt bij ons in het team en we zijn in ieder geval heel erg blij met haar komst!