Stefani

Voordat Stefani bij de Flavo Group in dienst kwam, kende zij Peter en Geert al goed, Peter is al jarenlang de accountant van haar vader. Toen er behoefte kwam aan een “regelneef” op kantoor was de match al snel gemaakt. Na acht jaar als managementassistente bij een ziekenhuis te hebben gewerkt, was Stefani toe aan een nieuwe uitdaging.

Stefani is in november 2020 voor de Flavo Group gaan werken, in eerste instantie vanuit het kantoor in Meliskerke bij Peter. Geert had toen zijn eigen kantoor in Papegaaienburg in Vlissingen. Voordat Stefani was aangenomen, was al besloten dat de kantoren van Peter en Geert samengevoegd zouden worden. Naast Walcheren Elektrotechniek kwam een loods vrij. Het was een uitdaging om van een werkloods een mooi kantoor te maken, sfeervol, comfortabel en met smaak ingericht. Het kantoor is nu ruim twee jaar in gebruik en iedereen vindt het een prettige werkplek. Stefani heeft dit hele proces meegemaakt en kijkt er met veel plezier op terug, maar denkt ook nog wel eens met nostalgische gevoelens terug aan het begin in "Melis". “In Melis was er een echte huiskamersfeer. Ik had niet echt het gevoel alsof ik naar werk ging aangezien er zo'n ontspannen sfeer hing. Vooral het wandelen met Yuma in de Polder vond ik ook een leuke bonus.

Met een ervaring als management assistent en een diploma van personal assistent op zak is Stefani begonnen bij de Flavo Group als personal assistent van zowel Peter als Geert. De taken van personal assistent waren ontzettend divers. Van het inplannen van afspraken tot het organiseren van teambuildingsactiviteiten en het inkloppen van bonnetjes. Vanaf het begin dat Stefani werkzaam is bij de Flavo Group werd haar hulp en expertise sporadisch ingezet bij Walcheren Elektrotechniek. Het begon met het helpen van audits en schrijven van brieven en memo's. De werkzaamheden binnen Walcheren Elektrotechniek namen toe en zo werd Stefani langzamerhand een vast gezicht binnen het team van Walcheren Elektrotechniek. Haar taken bestaan momenteel uit het verzorgen en bijhouden van administratief werk zoals de facturatie, het verzorgen van de planningen voor de monteurs en het programmeren van keys voor gebouwen.

Het werk bij Walcheren Elektrotechniek is heel erg divers. Ik leer continu nieuwe werkzaamheden en voel mij hier heel erg op mijn plek. Op de donderdagen zit ik voor de Flavo Group beneden aan de front-desk. Zo blijf ik betrokken bij mijn andere collega's van de Flavo Group en ben ik verantwoordelijk voor inkomende telefoontjes en ontvang ik klanten. Stefani geeft aan dat ze zich nog steeds deel voelt van de Flavo-familie en dat de lunches op donderdag ouderwets gezellig zijn. “De sfeer en het werk bij Walcheren is heel anders en niet te vergelijken. Ik voel mij bij beide organisaties goed op mijn plek en ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb gehad om nieuwe dingen te leren bij Walcheren. Indien je dus vragen hebt over Walcheren kan je bij Stefani terecht. Een echte vrolijke meid met een hands-on mentaliteit.

Zelf is Stefani nogal honkvast, ze is geboren in de wijk Westerzicht in Vlissingen en woont daar, wel op een andere plaats in de wijk, nu nog. Stefani doet graag leuke dingen met haar zoontje van negen. Zo gaan ze regelmatig een weekendje weg of staat Stefani aan de kant te kijken naar zijn paardrijwedstrijden. Verder wandelt Stefani graag. “Op dit moment zit ik in mijn wandel fase. Ik heb veel hobby's voor kortere periodes, want ik raak snel uitgekeken op een activiteit en dan ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vóór deze fase heeft Stefani een opruim fase gehad. Je kan wel begrijpen dat ze daar thuis en op kantoor heel erg blij mee waren. We wachten vol verwachting Stefani's nieuwe fase af!