Stefani

Voordat Stefani bij de Flavo Group in dienst kwam, kende zij Peter en Geert al goed, Peter is was al jarenlang de accountant van haar vader. Toen er behoefte kwam aan een “regelneef” op kantoor was de match al snel gemaakt. Na acht jaar als managementassistente bij een ziekenhuis te hebben gewerkt, was Stefani toe aan een nieuwe uitdaging.

Stefani is in november 2020 voor de Flavo Group gaan werken, in eerste instantie vanuit het kantoor in Meliskerke bij Peter. Geert had toen zijn eigen kantoor in Papegaaienburg in Vlissingen. Voordat Stefani was aangenomen, was al besloten dat de kantoren van Peter en Geert samengevoegd zouden worden. Naast Walcheren Electrotechniek kwam een loods vrij. Het was een uitdaging om van een werkloods een mooi kantoor te maken. Het plan van de eigenaren is uitgevoerd en hieruit is een kantoor ontstaan dat aan de standaarden van de eigenaren voldoet. Sfeervol, comfortabel en met smaak ingericht. Vanaf juni 2021 is het kantoor in gebruik en vindt iedereen het een prettige werkplek. Stefani heeft dit hele proces meegemaakt.

In het nieuwe kantoor kwamen er al snel collega’s bij. Ze vindt het leuk om in een team te werken maar denkt ook nog weleens met nostalgische gevoelens terug aan het begin in “Melis”. Als achtergrond heeft Stefani de opleiding tot directie secretaresse / management assistente gevolgd en daarna nog een HBO opleiding tot personal assistant. Het werk van een personal assistant is heel afwisselend. Stefani geeft aan dat ze een bepaalde werkdruk wel fijn vindt. Wat er voor haar in positieve zin uitspringt is het klantencontact. “Dit loopt in begin soms stroef omdat ze alleen de eigenaren willen spreken maar na verloop van tijd bouw je iets leuks op met de klant”.

Saai zal het volgens haar niet worden met alle ontwikkelingen die er zijn. Zij geeft aan dat daardoor ook kansen ontstaan om door te groeien en/of andere taken te doen.

Zelf is Stefani nogal honkvast, ze is geboren in de Wijk Westerzicht in Vlissingen en woont daar, wel op een andere plaats in de wijk, nu nog. Stefani heeft wel een stevige band met Kroatië en ze begin te stralen als ze daarover praat.