Emma

Emma heeft sinds kort de schoolbanken verlaten en is begin maart 2023 bij ons begonnen. In eerste instantie was de Flavo Group niet direct op zoek naar een marketing- en communicatiemedewerker. Via via raakte Emma aan de praat met Geert en er ontstond direct een klik. Tijdens het gesprek kwamen er een aantal zaken aan bod waar Flavo Group meer ondersteuning bij nodig had en die Emma leuk vond om op te pakken.

Emma is de jongste van het team en dit is haar eerste fulltimebaan. Voor het werken bij de Flavo Group genoot Emma volop van het studentenleven. Na het afronden van haar bachelor Human Resource Management startte ze aan de master Communication and Information Sciences. Na het succesvol afronden van haar studie in Tilburg vond ze het de tijd om weer naar de Zeeuwse kust terug te keren om daar haar werkende leven te starten.

Ik vind het heel leuk om met mensen bezig te zijn. Ik ben begonnen met de studie HR omdat ik ‘iets’ met mensen wilde doen in een organisatie. Ik ben verder gaan studeren omdat alles valt en staat met communicatie. Hoe jij als bedrijf wordt gezien door de buitenwereld door de communicatie die je naar buiten brengt, heeft invloed op de mensen die jij aantrekt. Goede interne communicatie zorgt er vervolgens ook weer voor dat huidige collega’s tevreden zijn en werkplezier hebben. Dat vind ik erg belangrijk en daar streef ik naar.

De reden dat Emma bij Flavo Group kwam werken is omdat het een kleine organisatie is waar veel te leren valt. “De werkzaamheden zijn heel divers en ik heb de mogelijkheid om te onderzoeken wat ik interessant vind om te doen en waar ik verder in wil groeien. Daar ben ik de Flavo Group heel dankbaar voor. Zo hield Emma zich in het begin voornamelijk bezig met marketing- en communicatie werkzaamheden maar ondersteunt ze tegenwoordig ook de Senior Verzuimadviseurs met verzuimmanagement. Gedurende mijn tijd binnen de organisatie merkte ik dat ik de verbinding met mensen miste. Verzuimmanagement vind ik heel erg boeiend omdat ik het belangrijk vind dat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter en zorgen voor een positieve bijdrage op de werkvloer. Vooral de preventieve kant van duurzaam inzetbaarheid vind ik daarom heel interessant. Emma is leergierig en erg proactief. Ze denkt graag mee hoe interne processen beter vormgegeven kunnen worden en ze vindt het leuk om daar haar mouwen voor op te stropen.

Buitenom de kantoortijden is Emma drie keer in de week te vinden in de sportschool en twee keer per week op het voetbalveld. Daarnaast wandelt ze veel. Zo komt ze op zonnige dagen lopend naar werk en heeft ze meegedaan aan de wandelmarathon. Maar ook het lezen van een boek of het spelen van spelletjes vind Emma ook erg leuk om te doen.