Emma

Emma heeft sinds kort de schoolbanken verlaten en is begin maart 2023 bij ons begonnen. In eerste instantie was de Flavo Group niet direct op zoek naar een marketing en communicatie-medewerker. Via via raakte Emma aan de praat met Geert en er ontstond direct een klik. Tijdens het gesprek kwamen er een aantal zaken aan bod waar Flavo Group meer ondersteuning bij nodig had en die Emma leuk vond om op te pakken. Zo gaat Emma de interne en externe communicatie optimaliseren, onderzoek doen naar het imago en de social media kanalen up-to-date brengen.

Emma is de jongste van het team en dit is haar eerste fulltimebaan. Voor het werken bij de Flavo Group genoot Emma volop van het studentenleven. Na het afronden van haar bachelor Human Resource Management startte ze vol motivatie aan de master Communication and Information Sciences. Na het succesvol afronden van haar studie in Tilburg vond ze het de tijd om weer naar de Zeeuwse kust terug te keren om daar haar werkende leven te starten.

Ik vind het heel leuk om met mensen bezig te zijn. Ik ben begonnen met de studie HR omdat ik ‘iets’ met mensen wilde doen in een organisatie. Ik ben verder gaan studeren omdat alles valt en staat met communicatie. Hoe jij als bedrijf wordt gezien door de buitenwereld door de communicatie die je naar buiten brengt, heeft invloed op de mensen die jij aantrekt. Goede interne communicatie zorgt er vervolgens ook weer voor dat huidige collega’s tevreden zijn en werkplezier hebben. Dat vind ik erg belangrijk en daar streef ik naar.

De reden dat Emma bij Flavo Group kwam werken is omdat het een kleine organisatie is waar veel te leren valt. “De werkzaamheden zijn heel divers en ik heb de mogelijkheid om te onderzoeken wat ik interessant vind om te doen en waar ik verder in wil groeien. Daar ben ik de Flavo Group heel dankbaar voor. Emma is leergierig en erg proactief. Ze denkt graag mee hoe interne processen beter vormgegeven kunnen worden en ze vindt het leuk om daar haar mouwen voor op te stropen. Komende periode zal Emma vooral diverse communicatie taken oppakken voordat zij zich gaat richten op specifieke vraagstukken.

Buitenom de kantoortijden is Emma vaak te vinden in de sportschool. Waar ze vroeger zelf drie keer per week op de voetbalvelden stond, doet ze nu alleen actief mee aan de derde helft. De vrijdagmiddag borrels bij Flavo Group vindt ze daarom ook een leuk deel van haar werkende leven.