Chantal

Chantal heeft ons team versterkt vanaf 1 december.

Chantal is als zaterdagbaantje bij een banketbakker begonnen. Daar is vast de liefde voor taarten bakken ontstaan.

“Toen mijn oudste zoon geboren werd, ben ik minder gaan werken maar ik wilde wel bezig blijven. Ik heb o.a. bij een zaak gewerkt waar foto’s werden ingelijst. Je krijgt dan te maken met dierbare momenten uit mensenlevens, dit was erg dankbaar werk. Daarnaast heb ik bij een juwelier gewerkt en nog een poos in de horeca. Als een rode draad door de verschillende banen loopt het klantgericht en gastvrij zijn."

Via Indeed kwam Chantal in contact met de Flavogroup. “Het 1e gesprek verliep heel positief, ik vind sfeer heel belangrijk en dat voelde meteen goed. Het werk bij de Flavo Group is erg afwisselend; van telefoon / receptie tot het ondersteunen bij het voeren van administraties."

Privé is Chantal graag creatief bezig, dat loopt uiteen van het bakken en decoreren van taarten tot het maken van een eigen outfit voor Halloween. In de zomer besteedt Chantal haar vrije tijd het liefst op het strand. Verder beoefent zij yoga en gaat ze graag de natuur in. Voor deze veelzijdige dame is er genoeg uitdaging bij de Flavo Group.