Klaas

Een uitspraak die Klaas na een paar weken werken bij ons al met volle overtuiging kan uitspreken. Klaas maakt sinds kort, 1 juli 2023, deel uit van het Flavo-team als financieel payroll specialist.

Klaas zijn schoonvader heeft Klaas in het vizier gebracht bij Geert en andersom. Zo is bij zowel Geert als Klaas de interesse gewekt in elkaar en is het zaadje geplant. Tijdens het gesprek was er over en weer een duidelijke klik tussen Peter, Geert en Klaas. Bij de Flavo Group voelde ik vanaf het eerste moment respect, erkenning en waardering. Dit zijn mijn kernwaardes en die verwacht ik ook van een werkgever. Na het kennismakingsgesprek ging ik met een duveltje in mijn kraag en een leuk aanbod op zak naar huis. In de auto terug naar huis wist ik eigenlijk al wel dat dit de plek zou kunnen zijn waar ik tot aan mijn pensioen zou willen werken.

In het verleden heeft Klaas voornamelijk veel ervaring opgedaan als controller en salarisadministrateur bij verschillende organisaties, zowel in de profit- als in de non-profit sector. Zijn eerste baan begon hij bij een drukkerij/uitgeverij in Zierikzee en daar is hij van schoolverlater gegroeid tot hoofd administratie. In deze functie raakte Klaas na een reorganisatie in aanraking met de salarisadministratie en hier haalde hij ook het nodige werkplezier uit. Door zijn loopbaan heen heeft hij bij zijn twee andere werkgevers naast zijn werk diverse opleidingen met succes afgerond. Zo heeft hij zich verder ontwikkeld in de accountancy en zich gespecialiseerd in de salarisadministratie.

In de nabije toekomst zal Klaas dan ook het stokje van Geert overnemen op het gebied van salarisadministratie bij FROM925 en gaat Klaas onze accountancy-tak ondersteunen met zijn kennis en expertise. In Klaas zijn eerste werkweken heeft hij al veel mogen proeven van de organisatie. De organisatie is dynamisch, het is doen, ondernemen en veel ad hoc werkzaamheden verrichten. Ik probeer scherp en kritisch te blijven en zo mee te denken met zowel de organisatie als de klant. Waar ik verbeteringen zie geef ik deze aan en zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. In deze rol voel ik mij een bruggenbouwer en in die rol kom ik tot mijn recht. Ik ben een ‘ Pietje Precies’ en baal er van als loonstroken niet kloppen. Ik doe er alles aan om dat te voorkomen.

Met Klaas zijn roots als echte Zeeuw (Geboren op Schouwen-Duiveland, sinds twintig jaar woonachtig op Zuid-Beveland en al 35 jaar getrouwd met een lieve Walcherse) en zijn rol als bruggenbouwer en verbinder was de Zeelandbrug dan ook een perfecte locatie voor de foto’s. Klaas hoopt veel te leren van onze organisatie en wij hopen veel van Klaas te leren.   

Klaas is niet alleen goed met cijfers, hij is ook goed met letters. In het weekend schrijft Klaas gedurende het voetbalseizoen als freelancer voor de PZC en maakt hij verslagen, interviews en klassenoverzichten. Een uit de hand gelopen hobby die hij al ruim dertig jaar met veel plezier vervult. Ooit moest hij kiezen om verder te gaan als trainer in de voetballerij of de keuze te maken om als journalist langs de kant van het voetbalveld te gaan staan.

Verder is Klaas dolgelukkig met zijn familie en een trotse vader, opa en echtgenoot. Klaas is een echte familieman en samen met zijn vrouw, loopt, fietst en reist hij graag. Maar thuis in de levensloopbestendige woning is het ‘home sweet home’. Hij is een groot muziekliefhebber, van Andre Rieu tot aan Hazes tot aan de Stones en Coldplay. Voor een drankje en een dansje is Klaas ook niet bang. Kortom, hij past bij ons in het team!