Walter

Ons Flavo-team is wederom uitgebreid met een collega, Walter Walhout.

Walter gaat onze dienstverlening op het gebied van verzuimmanagement versterken en voegt op dit gebied jarenlange ervaring aan ons team toe. Walter is 54 lentes jong en woont in Serooskerke of zoals we het hier zeggen: “op Seroos”.

Walter heeft tussen 1998 en 2006 in Noord-Nederland gewerkt. Hij is daarnaartoe verhuisd om daar voor een arbeidsmarktproject met name werkloze en arbeidsongeschikte chauffeurs te herplaatsen in de sector Transport en Logistiek. Met de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter is hij specifiek voor de sector Transport en Logistiek in deze regio gaan werken als adviseur verzuim.

In 2006 is Walter vanuit het noorden teruggekeerd naar zijn Zeeuwse roots. Zoals Walter binnen de sector Transport en Logistiek in het noorden mede het verzuimmanagement vormgaf, kreeg hij bij dezelfde werkgever nu de kans om dit in Zuidwest Nederland op te zetten en uit te bouwen.

Na jarenlang met veel plezier binnen de sector Transport en Logistiek gewerkt te hebben ging het een beetje kriebelen om toch nog eens een andere uitdaging aan te gaan. Die heeft hij gevonden bij de Flavo Group of zoals hij zelf aangeeft: “De Flavo Group is geen doorsnee bedrijf, al bij de kennismaking ervaarde ik een openheid die ik prettig vond. Ik kan met mijn ervaring in het verzuimmanagement een belangrijke bijdrage leveren in de ontwikkeling van het bedrijf, haar klanten en ook kan ik nog doorontwikkelen binnen andere facetten van human resources.”