FROM925

Als organisatie wilt u maximale flexibiliteit om op veranderingen op de arbeidsmarkt te kunnen inspelen. Iedere organisatie heeft behoefte aan goed geregelde personeelszaken met weinig risico en wij kunnen daarbij helpen. Wij verzorgen uw verzuimbegeleiding, salarisadministratie, detachering en overige HRM-diensten.

De afdeling personeelszaken is een noodzakelijk maar ook een complex onderdeel van uw organisatie. Uw salarisadministratie kan erg complex zijn door veranderende wet- en regelgeving maar ook door veranderingen binnen uw organisatie. Salarissen moeten correct worden berekend en op tijd worden uitbetaald, daar heeft uw personeel recht op. Die complexiteit geldt ook voor verzuim gerelateerde zaken. Ook hier moet de wet- en regelgeving strak gehanteerd worden. Naast het volgen van de wet- en regelgeving denken wij mee en bieden wij advies op maat.

Wie zijn wij?

FROM925 B.V. is een jong bedrijf dat in 2020 door Geert is opgericht omdat de vraag naar personeelsdienstverlening uit de accountancy praktijk steeds groter werd. From 9 to 5, een knipoog naar de bekende "van 9-tot-5 mentaliteit".

FROM925's salaris- en detacheringsteam bestaat uit vier werknemers. Je kan onze collega's omschrijven als secuur, ze hebben oog voor details en houden van perfectionistisch werken. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Ik probeer scherp en kritisch te blijven en zo mee te denken met zowel de organisatie als de klant. Waar ik verbeteringen zie geef ik deze aan en hoop ik zo een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie
Klaas

Drie betrokken en enthousiaste werknemers van FROM925 staan klaar om u te begeleiden bij verzuimtrajecten. Onze ambitie op gebied van verzuim is om verzuim te voorkomen en wij zorgen ervoor dat uw werknemer zo snel mogelijk duurzaam re-integreert. Tegelijkertijd behartigen wij de belangen van uw organisatie door loonschade zo veel mogelijk te beperken en te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Lees meer over onze werkwijze en doelstelling op deze pagina.

Iedere onderneming heeft zo haar uitdagingen met verzuim en voor iedere casus is maatwerk vereist. Daar halen wij energie uit en dat vinden wij zo mooi aan ons vak
Verzuimteam FROM926