FROM925

"Personeelszaken vormen een noodzakelijk maar complex onderdeel van uw organisatie."

FROM925 B.V. is een jong bedrijf dat in 2020 door Geert is opgericht omdat de vraag naar personeelsdienstverlening uit de accountancy praktijk steeds groter werd. From 9 to 5, een knipoog naar de bekende “van 9-tot-5 mentaliteit”.

De afdeling personeelszaken is een noodzakelijk maar ook een complex onderdeel van uw organisatie. Uw salarisadministratie kan erg complex zijn door veranderende wet- en regelgeving maar ook door veranderingen binnen uw organisatie. Salarissen moeten correct worden berekend en op tijd worden uitbetaald, daar heeft uw personeel recht op. Die complexiteit geldt ook voor HRM gerelateerde zaken, denk bijvoorbeeld aan verzuim- en ontslagzaken. Ook hier moet de wet- en regelgeving strak gehanteerd worden.

De laatste jaren is ons team uitgebreid met specialisten die hun strepen hebben verdiend op het gebied van HRM en verzuimmanagement.

FLEXIBEL PERSONEEL

Je wilt maximale flexibiliteit. Je wilt dat je personeelszaken goed geregeld zijn én je risico’s beperken. Goed werkgeverschap, dat doen we samen!

  • 4,5 jaar flexibiliteit
  • Pensioenregeling via StiPP of branche
  • Dagelijks opzegbaar
  • Scherpe tarieven
  • Geen verborgen kosten
  • Altijd persoonlijk contact

SALARISADMINISTRATIE

Elke organisatie is anders. Of u nu 1, 2, 10, 200 medewerkers heeft, uw personeel heeft recht op salaris. Iedere maand weer. Naast de letterlijke salarisadministratie zijn er allerlei wetten en regels die fiscaal aantrekkelijk zijn voor u als ondernemer. Wij verzorgen op ons salarisadministratiekantoor uw volledige salarisadministratie inclusief EDM, aangifte loonheffingen en aangiften ten behoeve van o.a. pensioenverzekeraars.

  • Uitbesteden levert u forse tijdwinst op
  • U profiteert van specialistische kennis
  • Goed werk, voor een eerlijke prijs

HRM & VERZUIMBEGELEIDING

"FROM925 richt zich tevens op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers."
Walter, Tanja & Lijn

We zijn een kleinschalige organisatie en werken met korte lijntjes. Daarbij staan aandacht en maatwerk voor u als ondernemer voorop. Ons team is gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid, coaching, personeelsbeleid, verzuimbegeleiding en re-integratie. We werken hierbij nauw samen met ons netwerk van professionals die onze visie op gezond werken met ons delen.

"Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter!"
Walter

Wij adviseren ondernemers in Zeeland en West-Brabant zowel praktisch als professioneel. Ons doel is om medewerkers zo goed mogelijk te laten functioneren. Met hart voor de ondernemer storten we ons vol passie op alle uitdagingen die dat met zich meebrengt. We gaan daarbij zorgvuldig, integer en met een luisterend oor voor u en uw medewerker te werk. Weinig geeft meer voldoening dan wanneer uw medewerker weer aan de slag kan en daar zetten we ons dan ook de volle 100% voor in.

"Het is mooi wanneer medewerkers tot hun recht komen in hun functie."
Lijn

Coaching, eventueel on the job, is een mooi instrument om inspiratie te geven. Ook samen sparren over wie er nu het beste past binnen uw onderneming en hoe dit te vertalen naar een pakkende vacaturetekst is één van onze services binnen HRM.

"Wij ondersteunen de naleving van de Wet Verbetering Poortwachter."
Tanja

Wij staan u met raad en daad bij in de wirwar van wet- en regelgeving. Zo kunnen we helpen met het opstellen van een RI&E of andere wettelijk vereiste zaken op personeelsgebied. We bieden bijvoorbeeld vaak ondersteuning aan ondernemers die te maken krijgen met de Wet Verbetering Poortwachter. Er is veel tijd nodig om aan alle eisen te voldoen die het UWV op dit gebied stelt. Wij beschikken over ervaren (ROV®) Casemanagers met up-to-date kennis van de wet- en regelgeving en veel praktijkervaring. Zij zorgen dat alles soepel verloopt: bewaking van termijnen, dossieropbouw en concrete afspraken over re-integratie. Ook het voeren van gesprekken is onderdeel van onze dienstverlening. Wanneer werken niet meer (volledig) mogelijk is, vinden wij het belangrijk dat zowel uw medewerker als u zorgvuldig worden geadviseerd over de mogelijkheden die er nog wel zijn of om samen tot een goede afronding te komen. U wordt door ons bijgestaan zodat u kunt doen waar uw talent ligt: ondernemen!

"Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?"
Flavo Group

Naast bovenstaande voorbeelden kunnen we u ook ondersteunen met andere HRM- en Verzuimdiensten. We bieden daarbij een reëel en scherp uurtarief. We rekenen geen vaste kosten voor een abonnement, maar een uurtarief wanneer u diensten afneemt.

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze HRM- en verzuimadviseurs.

Downloads